Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Als consument ben je in Nederland goed beschermt! Zo heb je als consument het recht om je bestelde producten/diensten te annuleren binnen een bedenktermijn van precies 14 kalenderdagen. Dit termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag nadat de bestelling is geplaatst. Het gebruik maken van het herroepingsrecht is kosteloos (uitgezonderd verzendkosten indien van toepassing)!
Let op! Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op particuliere klanten! Zakelijke klanten, dus ook MKB's zijn verder uitgesloten van het herroepingsrecht.
 

Terugbetaling en creditfactuur

Nadat je hebt laten weten graag gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht zullen wij per direct de desbetreffende dienst opheffen. Hierdoor zal er per direct dataverlies optreden. Het al reeds betaalde bedrag zal worden gecrediteerd en binnen 14 kalenderdagen teruggestort worden op de bankrekening waarvan af ook de eerdere transactie heeft plaats gevonden.
Vrouw op de laptop en telefoon

Herroepingsrecht op EPP-codes

Bij het verkopen van een domeinnaam op basis van het verstrekken van een zo geheten EPP-code zal het herroepingsrecht vervallen bij het verzenden van de EPP-code vanuit ons systeem. Mocht je bijvoorbeeld na het plaatsen van je bestelling nog steeds geen EPP-code hebben ontvangen en hebben wij deze nog niet verstrekt? Dan kan je als consument alsnog gebruik maken van het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht op registratie domeinnamen

Na het registreren van een domeinnaam geef je Selectdomain.nl de opdracht deze zo spoedig mogelijk te registreren. Dit zal altijd binnen 14 dagen afgerond moeten zijn waarin het herroepingsrecht van toepassing is. In het geval van nieuwe domeinnamen registraties is het herroepingsrecht enkel van toepassing zolang wij de aanvraag tot registratie nog niet ingediend hebben bij een overkoepelende organisatie. Zodra wij de aanvraag hebben ingediend bij een overkoepelende organisatie zal je hier per e-mail direct van op de hoogte worden gestelt. Dit is ook gelijk het moment dat het herroepingsrecht komt te vervallen.

Herroepingsrecht op verhuizen van domeinnamen

Voor het verhuizen van domeinnamen gelden de zelfde voorwaarden als bij bovenstaande: 'Herroepingsrecht op registratie domeinnamen