Lezen

Tarieven & levering

Als klant wil je graag weten waar je aan toe bent! Op deze pagina vind je uitgebreide uitleg over onze tarieven & de levering. Wij verkopen in het algemeen virtuele producten met uitzondering van het leveren van diensten en services. Over deze producten worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Onze core- business is het verkoop in selected domains. Daarnaast registreren wij ook vrije registratie domeinnamen. Tot slot bieden wij ook SEO gerelateerde diensten aan. Ben je op zoek naar een webdesigner / webdeveloper? Dan verzorgen wij dit voor jou onder onze andere brand 'De Web Developer'.
Let op! Bij het aanvragen van een EPP- code zit geen domeinhosting inbegrepen!
 

Tarieven

In het geval van registratie nieuwe domeinnaam zal er een contract opgestelt worden bij een overkoepelende registrar. Dit contract zal opgesteld worden met een looptijd van ten minste één kalenderjaar. Het tarief dat bij de desbetreffende domeinnaam wordt vermeld geldt voor de genoemde periode.
Levertijden weergegeven op kalender

Supportkosten

Supportkosten overzichtTariefVoordeelBedrag per 10 minuten

Supportkosten overzicht Tarief Voordeel Bedrag per 10 minuten
Supportkosten eerste 10 minuten € 15 00.00% € 15
Supportkosten eerste 30 minuten € 38,25 15.00% € 12,75
Supportkosten > 60 minuten € 63 30.00% € 10,50

Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% BTW

Levering van de EPP- code

De levering zal geschieden nadat je de bestelling hebt afgerond en betaald hebt. Nadat de betaling geveriefierd is bij onze payment provider zal de EPP- code per e-mail worden verzonden. Let daarom goed op bij het aanmaken van je account bij het invullen van jouw e-mailadres. Je zal in de meeste gevallen de EPP- code binnen 24 uur ontvangen, met uitzondering van bestellingen die zijn geplaatst op een zaterdag of zondag. Werkt je huidige EPP- code niet? Dan sturen wij binnen 48 uur een vervangende EPP- code met uitzondering van bestellingen die op een zaterdag of zondag en- of feestdagen geplaatst zijn.

Al ons tarieven zijn inclusief 21%BTW

Over al onze producten die te vinden zijn in onze webshop is al 21%BTW verekend. Diensten en services als support worden altijd exclusief 21%BTW op onze website getoond.